ГРАДИМ БЪЛГАРИЯ

БЮЛЕТИНА № 2

АЗ СЪМ ЗА !

Инициативи
Кандидатът за кмет на Търговище от ГЕРБ Иван Неделчев и кандидати за общински съветници се срещнаха с членовете на пенсионерските клубове "Дръзновение","Раковски"," „Паисий” и „Капитан Петко войвода

Фотогалерия ТУК

Химн на ГЕРБ

Кандидатите на ПП ГЕРБ за кметове на общините в област Търговище
ГРАДИМ ОБЛАСТ ТЪРГОВИЩЕ

Иван Неделчев - Община Търговище

Финансист по образование, завършил е Стопанска академия „Димитър Ценов” в Свищов. В момента е директор на банков клон в Търговище. Иван Неделчев е на 34 години, семеен с едно дете.

д-р Иван Димитров - Община Попово

Управителят на МБАЛ-Попово е кандидатурата на ГЕРБ за местните избори в Общината. Д-р Димитров е завършил Медицинския университет във Варна специалност- коремна хирургия и Здравен мениджмънт в Стопанска академия – Свищов. От 2009г. е управител на МБАЛ – Попово.

Галина Иванова - Община Омуртаг

Галина Атанасова Иванова е кандидатурата на ПП ГЕРБ в община Омуртаг. В момента работи като счетоводител в Млекопреработвателно предприятие в град Омуртаг. Общински съветник от ПП ГЕРБ в Омуртаг.

Елка Станчева - Община Антоново

Завършила е висше образование в ЮЗУ „Неофит Рилски”- Благоевград, специалност „География- регионално развитие и туризъм”. През 2011г. завършва магистратура по специалността- „Информатика и информационни системи” във Великотърновския университет. В момента е Заместник областен управител на Област Търговище.

Сабри Ахмедов -Община Опака

Кандидатът за кмет на община Опака е завършил Института за учители в Ямбол и има следдипломна квалификация по мениджмънт и стопански бизнес в Икономическия университет - Варна. Бил е кмет на община Опака и заместник областен управител на област Търговище.


Предстоящи събития
Няма предстоящи събития

Иван Неделчев

д-р Иван Димитров

Елка Станчева

Сабри Ахмедов

Местни новини

Фейсбук профил